TIDEHVERV - Bladet udkom første gang okt. 1926

Til interesserede

I august 1977 nedsatte Forældrenes Børnekommission sig som en protest mod den omsiggribende umyndiggørelse af forældre, som har været indeholdt i lovgivning og samfundsinitiativer i 70ernes Danmark.

Da det har vist sig, at det arbejde, som kommissionen har udført, har vakt genklang hos forældre landet over, og da Forældrenes Børnekommission har modtaget adskillige henvendelser, som har givet udtryk for støtte og ytret ønske om orientering om kommissionens fortsatte arbejde, har »Forældrenes Børnekommission« besluttet at oprette en form for støttekreds.

Formålet med denne støttekreds skulle være at skabe kontakt mellem kommissionen og de mennesker, som sympatiserer med vort initiativ, hvorigennem der kunne udveksles oplysning om arbejdet både udenfor og indenfor kommissionen.

Medlemskabet af støttekredsen vil ikke medføre nogen form for indflydelse på kommissionens arbejde – Forældrenes Børnekommission vil fortsat være selvsupplerende og ønsker at undgå ethvert præg af forening – ejheller vil det medføre forpligtelse af nogen art, men medlemmer vil modtage orientering om de initiativer, som her planlægges. Og Forældrenes Børnekommission vil være støttekredsmedlemmer behjælpelig med henvisning til foredragsholdere m.m.

Man indmelder sig i støttekredsen ved henvendelse til undertegnede og ved at indbetale kr. 30,- på gironr. 3 31 73 82 (til dækning af porto- og kopieringsudgifter) og vil herefter få tilsendt, hvad der måtte være af materiale i øjeblikket.

For Forældrenes Børnekommission
Majken Frost
Platanvej 4,
9000 Aalborg.