Annonce: Gintberg-metoden

Af MR, Tidehverv, 2015, nr. 3., marts, s. 57.

Gintberg-metoden
Hånden på hjertet her oven på Charlie Hebdo: Var du lidt for ukritisk før i tiden? Gik du måske lidt for vidt med al den snak om tonen i debatten og de andres islamofobi og racisme! Gik der for meget Ellemann-Jensen og Thøger Seidenfaden i det, lidt for meget Gnags: "en fremmed er en ven, du bare ikk' har mødt endnu"? Er det svært at skifte spor nu? Svært at trække i land og se sig selv i øjnene?

Fortvivl ikke! Hjælpen er nær. Prøv "Gintberg-metoden"!

Som abonnent på Tidehverv får du ideen her ganske gratis! Komikeren Jan Gintberg har lagt navn til dette geniale koncept efter et interview med Jyllands-Posten, hvor han udtalte, at ingen skulle tvinge ham til at fortælle Muhammed-vitser.

Du behøver slet ikke gå i dig selv, trække i land og sige undskyld. Med Gintberg-metoden kan du få fejhed til at se ud som mod. Her er nogle forslag til gode udtalelser: Ingen skal tvinge mig til at tegne profeten! Jeg bøjer mig aldrig for dem, der vil have mig til at kritisere islam! Jeg nægter at udtale mig kritisk om Grimhøj-moskeen! Aldrig i evighed skal de få mig til at tale negativt om Islamisk Stat.

MR.